aePiot

Të dish të heshtësh si Anissa Markarian

Sheet Music 3 u r a | Sheet Music w n v uTë dish të heshtësh si Anissa Markarian

Të dish të heshtësh si Anissa Markarian | Translate | see other news in this language - Albanian | see other news from different countries

Nga Eli Kanina Rini, rini! Askush s’ka të drejtë të bëjë me gram llogari “Kaq gram shëtitje, kaq gram dashuri!” E bukura, e mençura, e pastra S’ta ndajmë jetën në ngastra! Dhe Anissa Markarian që shëtit me biçikletë anës Lanës, rrugëve të Tiranës duke shijuar lirinë dhe dashurinë e saj me një shprehje kënaqësie, për […]

The post Të dish të heshtësh si Anissa Markarian appeared first on Gazeta Mapo.

Sat, 19 Oct 2019 15:43:52 +0000Arges News

Perfumes, Cosmetics & Accessories

Business Internet Solution

© 2009-2019 aePiot aePiot